Familieweekend in Brabant - Kom pizza bakken bij de vuurplaats

Bij het familiearrangement is inbegrepen:

  • 2 overnachtingen in een boshuisje
  • 1 x koffie/thee en limonade met de overheerlijke aardbeien van Jan & Birgitte
  • 2x luxe broodbezorging (verse broodjes, croissants en krentenbollen)
  • 1x zelf pizza bakken bij de vuurplaats in de Buitenkamer
  • 1x gratis route om de grote grazers te spotten
  • 1x gratis fiets/wandelroutes en uit tips in de Maashorst
  • Alle dagen gratis toegang tot Speelboerderij Hullie.

Prijs: €105,- p.p. op basis van 4 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten in het Brabantse land

  U wordt hartelijk ontvangen met koffie, thee en limonade en gebak. Bij de receptie kunt u het entreekaartje van Hullie speelboerderij ophalen. In het boshuisje kunt u tot rusten komen naar een dag vol plezier. Mocht u het arrangement willen uitbreiden met bijvoorbeeld fietsverhuur, dan kan dat via de receptie.

Uw verblijf in een knus boshuisje

Dit boshuisje biedt plek voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen. Het huisje heeft twee slaapkamers, waarvan 1 met een 2-persoonsbed. De andere slaapkamer heeft een 1 persoonsbed en stapelbed. In het huisje kunt u gebruik maken van de gratis wifi en heerlijk televisie kijken.

De badkamer is uitgerust met een toilet, douche en wastafel. Op het terras kunt u heerlijk vertoeven. De auto kunt u parkeren op de privé parkeerplaats.

In het boshuisje kunt u zelf maaltijden bereiden. De keuken is voorzien van waterketel, koffiezetapparaat exclusief koffiecups en koelkast met diepvries. U hoeft zelf geen keukengerei en schoonmaakmiddelen mee te nemen, want de keuken is inclusief kookgerei en keukenpakket (1x schuurspons, 1x vaatdoek, 2x vuilniszak en 1x afwasborstel).

Verken de omgeving

  Wilt u er samen een dagje op uittrekken? In de omgeving is veel te beleven. Hieronder staan locaties die zeker een bezoek waard zijn.

  Efteling: een attractiepark waar sprookjes tot leven komen. U kunt in het attractiepark in de spectaculaire achtbanen stappen, maar ook genieten van de droomvlucht.

  Dierenpark: een dierentuin die speciaal is ingericht voor kinderen. Het dierenpark ligt op 35 minuten rijden van het vakantiepark. In het dierenpark kijkt u uw ogen uit en ontdekt u bijzondere dieren.

  Rondvaart door ’s-Hertogenbosch: u maakt een rondvaart van 1 uur om de stad heen waarbij de schipper wat van de omgeving kan vertellen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Vakantiepark in het Brabantse land

Het vakantiepark ligt tegen de rand van het stuifzandgebied en de bossen van Bedaf. De ideale locatie om een heerlijke boswandeling te maken of de afwisselende natuur te ontdekken. Wilt u Bourgondisch genieten dat kan in het Brabantse land. Bij de Pier vindt u kampeerplaatsen, jaarplaatsen en luxe en sfeervolle vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn voorzien van alle gemakken. ’t Bospaviljoen is centraal gelegen en biedt verschillende faciliteiten aan. In ’t Bospaviljoen bevinden zich het café en restaurant, de doe & ontdekplek van de animatie en jeugdhonk voor jongeren vanaf 12 jaar. Kinderen kunnen naast ’t Bospaviljoen spelen in de speeltuin of zwemmen in het verwarmde peuter-en buitenbad.

Accommodaties

Kampeerplaatsen: wilt u met uw eigen caravan of vouwwagen kamperen, dat kan op het Heideveld. De kampeerplaatsen zijn uitgerust met eigen water-, riool en televisie aansluiting. Tevens zit er 10 ampère elektra bij en kunt de auto naast uw plaats parkeren. Het is mogelijk om een eventueel een extra tentje van maximaal 2 m bij 3 m te plaatsen.


Vakantiewoningen: op het vakantiepark staan verschillende vakantiewoningen waarin u kunt overnachten. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 12 personen. Zij voorzien van alle gemakken, zodat u een aangenaam verblijf kunt hebben.


Glamping: wilt u kamperen, maar wel met luxe. Overnacht in een nieuwe comfortabele uitgeruste lodge van het vakantiepark.

Ontdek de Pier

Zwembad: u kunt zwemmen en elkaar nat spetteren in het warme water van het buiten zwembad. Een verwarmd waterspeelplaats met een bad van 1,40 meter diep en peuterbad kunt u diverse spelletjes spelen. Het buitenzwembad is geopend van mei tot en met augustus. Op het zonneterras kunt u als volwassene toekijken en zonnen. In het zwembad is geen badmeester/ juf aanwezig.


Alles voor jong en oud: tijdens de Pasen, in de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en tijdens de zomervakantie verblijven Korrel en Blaadje op het vakantiepark. Ga samen met Korrel en Blaadje op avontuur. Bovendien worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud en vermaakt u zich met de hele familie.


Speeltuin: in de speeltuin kunnen de kinderen zich op en top vermaken. Kinderen kunnen schommelen, in de touwen klimmen en klauteren, met water spelen of van de glijbaan. Mochten de kinderen met zand willen spelen, neem een schepje mee. Avontuurlijke kinderen kunnen aan een touw zwieren vanaf de Bedafse bergen.


De Pier bewoners: de dierlijke bewoners van het vakantiepark dienen verzorgd te worden. Uiteraard mag u komen helpen, denk wel aan regenlaarzen of oude schoenen en trek oude kleding aan.


Hullie speelboerderij: met slecht weer kunt u op 650 meter van het park binnenspelen in een speelhal. De speelhal is voorzien van een black-light avonturengolf, knutselhal en outdoor lasergame.

De omgeving

In de omgeving rond het vakantiepark valt veel te beleven.


Wilt u genieten van de natuur, dat kan in de schitterende natuur van Brabant. U kunt een wandeling maken door de bossen en duinen. Of stap op de fiets en ontdek wat de omgeving te bieden heeft. Rond het vakantiepark kunt u de natuur ontdekken in het natuurgebied de Maashorst, Het Groene Woud, Landgoed Tongelaar en Kraaijenbergse Plassen. De omgeving van het vakantiepark is rijk aan cultuur. U wordt meegenomen in de wereld van kunst, natuur en historie.


Breng een bezoek aan Natuurmuseum Brabant, het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch, Kasteel Heeswijk of Eindhoven Museum.


Wilt u er een dagje op uit trekken, geen enkel probleem. De uitstapjes zijn geschikt voor elke leeftijd. Maak een rondvaart op de Binnendieze van ’s-Hertogenbosch of breng een bezoek aan attractiepark de Efteling. Dieren kunt u bewonderen en ontdekken in het Dierenrijk.