GaiaZoo Familieweekend in Schin op Geul - Genieten in Limburg

Bij dit GaiaZoo familieweekend is inbegrepen:

  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • Dagentree voor GaiaZoo (op de 1ste of 2de dag)

Prijs: € 115,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
Toeslagen:

  • Comfort kamer: € 20,00 per kamer per nacht
  • Comfort kamer met bad: € 35,00 per kamer per nacht
  • Alle prijzen zijn excl. verblijfsheffingen  á € 3,50 p. p.p.n.
  • Toeslag voor plaatsing van een babybedje ( incl. linnengoed)€ 12,50 p verblijf

  Incheck tijd vanaf 15.00 uur en uitcheck tijd 10.30 uur
  Kinderen tot 3 jaar overnachten gratis indien ze geen extra bed behoeven, kinderen van 4 tot en met 9 jaar betalen € 39,00 p.n. op basis van logies met ontbijt.

  De prijs van dit GaiaZoo Familieweeknd is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen. 

Familieweekend in Schin op Geul

  Ga er lekker op uit met de kinderen en kom genieten in ons gezellige hotel in Schin op Geul. Wij beschikken over een Familiekamer waar jullie met 4 personen op kunnen verblijven. Tijdens dit familieweekendje zit een dag entree voor GaiaZoo in Kerkrade inbegrepen.

Overnachten op comfortabele kamers

Standaard
Iedere kamer heeft zijn eigen look, 2 boxspring bedden een zitje of schrijftafel, alle kamers beschikken over een flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet. ( de grootte van de totale ruimte is ca. 15m2 )
1 persoons Standaard kamer1 boxspring bed een zitje of schrijftafel, de kamer beschikt over een flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet. ( de grootte van de totale ruimte is ca. 9 m2 )
Comfort
Charmant ingerichte 2-persoonskamer 2 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet ( de grootte van de totale ruimte is ca. 22 m2)

Comfort met bad
Charmant ingerichte  2-persoonskamer 2 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche, ligbad & toilet ( de grootte van de totale ruimte is ca. 22 m2 )

Familie kamer
Comfortabel ingerichte familiekamer 4 boxspring bedden een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche, ligbad & toilet ( de grootte van de totale ruimte is ca. 31 m2 )

Extra bed
Comfort kamer 1 of 2 extra boxspring bedden met een zitje & schrijftafel, Flatscreen tv en een badkamer met douche & toilet  ( de grootte van de totale ruimte is ca. 22-25 m2 )

 

Hotel gelegen onder aan de Boomgaard

  Ons hotel is rustig gelegen onderaan een eigen boomgaard in het Pittoreske dorpje Schin op Geul.

  Schin op Geul is ten zuidoosten van Valkenburg gelegen. Omringt door diverse heuvels die de moeite waard zijn om op te lopen of fietsen. Vanaf de vele heuvels zijn er prachtige panorama uitzichten over het glooiende landschap.

   

  Ons hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van rust en ruimte en van een sfeervolle accommodatie. De prachtige tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Airconditioning

Onze partner

Genieten in Schin op Geul

Stel u eens voor: een glooiende boomgaard aan de voet van een heuvel; een kabbelend beekje met kristalhelder water; paarden die rustig lopen te grazen in de boomgaard. Door de charmante ligging heeft dit hotel in Schin op Geul een geheel eigen bekoring.

Persoonlijk en comfort

Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern en gerenommeerd hotel mag verwachten.


Het hotel is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol.


Alle kamers beschikken over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon. De ruimere kamers zijn luxueuzer uitgerust dan de standaard kamers en zijn groter.

Kamertypes

De standaardkamers zijn netjes ingerichte 2-persoonskamers met een zitje of schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet (deze zijn kleiner dan de Comfort kamers).


De comfort kamers zijn goed ingerichte 2-persoonskamers met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.


De comfort kamer met bad is een goed ingerichte 2-persoonskamer met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche, comfortabel ligbad & toilet.


Dan beschikt het hotel nog over goed ingerichte 3 of 4-persoonskamer met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet (de grootte van de kamer is ca. 20-25 m2).

Faciliteiten

Het restaurant biedt een schitterend uitzicht, verrassende gerechten, seizoensproducten & een vriendelijke bediening zijn de kernpunten van ons restaurant.
Roomservice is mogelijk.
Er is gratis WiFi beschikbaar in de openbare ruimtes.
Het hotel & restaurant zijn volledig rookvrij.
Huisdieren zijn niet toegestaan!
Het hotel beschikt over over een ruime lift en heeft een ruime eigen – gratis! – parkeerplaats. Ook met het openbaar vervoer is het hotel uitstekend te bereiken.
In het hotel liggen diverse (gratis) wandel- en fietsroutes voor u klaar.